Miquel Bujosa, campió de les Illes Balears d’escacs

Miquel Bujosa, campió de les Illes Balears d’escacs

Miquel Bujosa és el nou campió sub-16 de les Illes Balears d’escacs.
Avui dematí ha acabat a ‘Arenal de Llucmajor el Campionat Escolar de les Illes Balears en les categories sub-10, sub-12, sub-14, sub-16 i femenina.
El Club Foment d’Escacs de Campos hi havia aconseguit classificar dos escaquistes, Miquel Bujosa en el sub-16 i Susana Rubert en el femení.
Bujosa s’hi ha passejat sense despentinar-se. Ha guanyat totes les partides. No n’ha perduda cap i no ha cedit ni unes taules! D’aquesta manera ha quedat clasificat per representar les Illes Balears al Campionat d’Espanya, que es disputarà a Salobreña (Granada) el mes de juliol.
El Club Foment d’Escacs n’estar molt content i orgullós i encara més després d’haver aconseguit aquest campionat durant dos anys seguits, l’any passat de la mà de Miquel Lladó.
Per la sea part Susana Rubert també ha fet iun bon torneig. Ha sumat 3 punts i ha quedat sisena.

  • IMG_2102
  • IMG_2100
  • IMG_2099
  • IMG_2098

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

1 Comentari

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.