Miquel Bujosa, líder del Campionat de Mallorca Juvenil d’escacs, que es juga a Campos

Miquel Bujosa, líder del Campionat de Mallorca Juvenil d’escacs, que es juga a Campos

Ahir vespre va començar el Campionat de Mallorca Juvenil d’escacs que enguany té lloc al camp d’aprenentatge es Palmer, amb vint-i-vuit inscrits.
Simultàniament se celebra un campus d’escacs per a infants més petits.
El Club Foment d’Escacs de Campos hi és representat per quatre jugadors: Miquel Lladó, Víctor Rubert, Miquel Bujosa i Susana Rubert.
El torneig va començar sense incidents, amb la jugada d’honor a càrrec del president del club campaner, Miquel Vadell. Però avui matí hi ha hagut molts de problemes per arribar-hi per mor de la pluja. Els jugadors que no hi havien quedat a dormir no hi han pogut arribar per la carretera de la Colònia i han hagut de voltar per la de sa Ràpita i la carretera dels presos. Algun pare ha quedat amb el cotxe aturat i ha hagut de demanar ajuda perquè el rescatassin.
En aquest moment s’han disputat tres rondes. El campaner millor classificat és Miquel Bujosa, que va líder, ja que és l’únic que ha guanyat les tres partides i, per tant, duu 3 punts. Miquel Lladó i Víctor Rubert en duen 2,5 cadascun, gràcies a dues victòries i unes taules, mentre que Susana Rubert té 1 punt, després d’haver patit dues derrotes i aconseguit una victòria.

  • IMG_1911
  • IMG_1910
  • IMG_1907
  • IMG_1906
  • IMG_1903
  • IMG_1905

Avui vespre, a les 20:30, es disputarà la quarta ronda. Les dues darreres seran demà, diumenge, la cinquena a les 10:00 i la sisena a les 15:00.
El campió i el subcampió es classifiquen pel Campionat de les Illes Balears Juvenil.
Podeu seguir el torneig en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.