XII Campus de Bàsquet Bergants Campaners

Gran èxit del campus de bàsquet

Aquest estiu es va celebrar el XII Campus de Bàsquet 2016 Bergants Campaners, que organitza el Club Bàsquet Campos. Durant sis dies, trenta-tres nins i nou monitors varen compartir moments i experiències i s’aprofundiren coneixements tècnics sobre el bàsquet que alternaven amb diferents jocs, tot i que cada dia anaven a la piscina municipal per relaxar-se un poc abans de dinar al bar del Camp Municipal d’Esports.
El darrer dia varen quedar a dormir al pavelló per acabar de fer més grossa la festa i durant totes aquestes hores pintaren camisetes, feren jocs disfressats i acabaren amb batalles de globus d’aigua.
Com a novetat, enguany es va introduir el berenar saludable, gràcies a l’aportació desinteressada del patrocinador Agromart Balear. També gràcies a les aportacions dels col·laboradors, enguany es va poder regalar als participants al Campus un equipament complet de calçons i camiseta.
En trobareu més informació a la Ressò en paper.

  • resso-10
  • resso-9
  • resso-8
  • resso-7
  • resso-6
  • resso-5

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.