Miquel Lladó al Campionat d’Espanya d’Escacs

Miquel Lladó al Campionat d’Espanya d’Escacs

Avui, dilluns dia 18 de juliol, a les 10:00 ha començat el Campionat d’Espanya sub-16 d’escacs, al qual hi participa el campaner Miquel Lladó, juntament amb altres quatre jugadors de les Illes Balears: La ciutadellenca Lídia Comellas, Valentín Jiménez, del Club de Maria de la Salut, Adam Abdelkadeer de la Balenguera i el maonès Àngel Pons.
Hi participen cent trenta-dosmiquelcampioant espanya2016 escaquistes i el nivell és molt alt. En Miquel surt el noranta-tres del rànquing.
Algunes de les partides es poden seguir en directe en aquest enllaç. Mentre que en aquest altre podeu consultar-ne els aparellaments i la classificació

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.