Fantàstic Campos és poesia 2016

Fantàstic Campos és poesia 2016

poesia 2Divendres passat va finalitzar l’edició d’enguany de Campos és poesia amb una sessió de poesia eròtica i amorosa que va aconseguir emocionar el públic.
Tot havia començat quatre setmanes abans amb un recital a càrrec de diverses alumnes de primer de batxillerat de l’IES Damià Huguet que va aconseguir omplir l’Auditòrium de gom en gom.
El segon divendres va ser la fira de novetats, amb la presentació dels darrers llibres de diversos poetes mallorquins i catalans i amb la participació també del novell poeta campaner Miquel Mulet.
El tercer divendres Xesca Vadell i Antònia Monroig representaren Codi a Nai, un magnífic espectacle basta en textos de Miquel Àngel Riera.
Pels qui no hi vareu poder assistir, us penjam aquí un resum de la primera sessió l’autora de la qual és la jove estudiant campanera de cinematografia Margalida Adrover.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.