Un nou èxit del bàsquet campaner!

Un nou èxit del bàsquet campaner!

Diumenge passat, dia vint-i-nou de maig, l’equip Infantil Femení va guanyar la final del seu grup contra el Club Bàsquet Colonya Pollença.
Després d’un partit molt disputat, que s’inicià amb un parcial de 0 a 10 a favor de les jugadores campaneres, les pollencines remuntaren i capgiraren el marcador a favor seu. Però l’equip integrat per Francina Periago, Catina Soriano, Francina Vidal, Joana M. Gispert, Catalina M. Bauzà, Neus Burguera, Victòria Oliver i Maria Creus i entrenat per Maties Ginard aconseguí la victòria final per dos punts.
Enhorabona!

Més información a la versió en paper

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.