Miquel Lladó, campió de les Illes Balears sub-16 d’escacs

Miquel Lladó, campió de les Illes Balears sub-16 d’escacs

Avui, diumenge dia vint-i-dos de maig, l’escaquista campaner Miquel Lladó s’ha proclamat campió de les Illes Balears d’escacs en la categoria sub-16, la qual cosa, a més a més, el classifica per anar a jugar el Campionat d’Espanya de la mateixa categoria, que es disputarà a Salobreña (Granada) del desset al vint-i-tres de juliol.
En Miquel Lladó va acabar el campionat invicte. Va sumar 4 punts dels 5 possibles, gràcies a tres victòries i dues taules.
L’altre participant campaner, Miquel Bujosa, ha fet un punt i ha quedat en novena posició.
Podeu veure la classificació completa en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.