L’STEI guanya les eleccions sindicals a Educació tant a Campos com a les Illes Balears

Avui s’han celebrat eleccions sindicals en el sector educatiu públic de les Illes Balears. Es presentaven sis sindicats. El Sindicat dels Treballadors de l’Ensenyament (STEI), la Unió General de Treblladors (UGT), Comissions Obreres (CCOO), l’Asociación Nacional de Profesionales de la Enseñanza (ANPE), Alternativa i Unió Obrera Balear (UOB). Els quatre primers ja tenien representació a l’anterior junta de personal, mentre que els dos darrers es presentaven per primera vegada.
A Campos han votat 88 docents. Hi ha haugt 84, entre els quals 5 en blanc, vots vàlids i 4 nuls. La candidatura més votada ha estat la d l’STEI, amb 42 vots, el 50% del total, seguit per la UOB amb 18, Alternativa amb 9, CCOO amb 4 i UGT i ANPE amb 4 per hom.
Hi estaven en joc 41 representants sindicals, que, en el conjunt de les Illes Balears han quedat repertits de la manera següent:
STEI 15 representants
Alternativa 8 representants
UOB 5 representants
CCOO 5 representants
UGT 5 representants
ANPE 5 representants.
Això suposa una davallada dels sindicats tradicionals davant l’embranzida de les noves opcions, ja que a les eleccions del 2010 els resultats havien estat:
STEI 21 representants
UGT 8 representants
ANPE 7 representants
CCOO 7 representants.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.