La revista Ressò compleix 26 anys presentant la Ressò digital

La revista Ressò compleix 26 anys presentant la Ressò digital


.SONY DSC

Divendres a vespre al local de l’Obra Cultural Balear s’ha presentat per part de la coordinadora de la revista, Antònia Sitjar, i dels col.laboradors en la part tècnica, Jaume Garcias i Jaume Cantallops, la nova Ressò digital. Ha començat l’acte fent un breu recorregut del que han estat els vint-i-sis anys d’edició de la revista Ressò per continuar mostrant al públic assistent les parts de què consta la Ressò digital i com s’hi pot accedir. A continuació teniu un resum de la trajectòria de la revista de Campos.

La revista Ressò de Campos va néixer l’any 1988 amb una triple finalitat: aportar vida periodística al poble amb un contingut majoritàriament local i amb una informació clara i completa; no voler competir amb cap altre mitjà local -en aquell moment n’hi havia un altre, desaparegut ja fa anys-; i usar com a única llengua de comunicació la llengua catalana.
Ressò naixerà de manera paral.lela a la delegació de l’Obra Cultural de Campos i des de la seva fundació s’associa a Premsa Forana.
Des dels seus inicis, ha seguit una línia ascendent de difusió  perquè ha estat capaç mes rere mes, durant vint-i-sis anys de mostrar l’actualitat campanera i els esdeveniments que s’han succeït en cada moment: culturals, polítics, esportius, religiosos, festius fins a escriure un total de més de vuit mil pàgines d’actualitat campanera.
Ara, però,volem fer una passa més. Sense deixar d’editar la revista, volem oferir als nostres lectors la Ressò digital, com a complement de la de paper. Som conscients que aquest és el futur de la premsa i per això feim una passa endavant, un canvi que es preveu que aniran fent progressivament la majoria de diaris i revistes en un futur no gaire llunyà. Continuarem editant la revista en paper mostrant la totalitat dels articles d’opinió, les entrevistes, els reportatges, els continguts d’anàlisi, les seccions de cultura, educació, les entrevistes… i en la Ressò digital en farem de la majoria d’ells una petita mostra, que sortirà completa a la revista en paper.
La Ressò digital permetrà una major col.laboració i una major interconnexió entre autors d’articles i lectors, tal com demana la societat actual.
Encaram el futur amb optimisme i amb la mateixa il.lusió que anys enrere, tan sols ens adaptam als nous temps per seguir essent una revista de referència dins el nostre poble.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.