“M’agradaria ser futbolista professional o periodista esportiu”

Joan Salvà Font és una jove promesa del futbol, un esport que practica des de ben petit i en el qual sempre ha destacat. Ara és notícia perquè acaba de ser fitxat pel Vila-real. L’hem volgut entrevistar perquè ens faci cinc cèntims de la seva nova aventura.

– En quins equips has militat?
He militat 7 anys al equip CECampos, després vaig estar un any jugant al CIDE i 3 anys allà on he explotat com a jugador al RCD Mallorca.
– Conta’ns el teu fitxatge per part del Vila-real
Ja m’havien enviat una oferta a infantil però era molt prest per deixar la meva familia i Mallorca. L’any següent em varen tornar a cridar i vaig dir que sí, tenia ganes de partir a jugar a la Peninsula.
– Amb quin equip jugues i quines són les vostres fites esportives per enguany?
Jo jug en el Cadet A. Els nostres objectius són: intentar guanyar la lliga valenciana i el més important és que tots millorem i estiguem preparats per pegar el bot a juvenils.
– Esperes en el futur arribar a ser futbolista professional?
En un futur clar que vull arribar a ser futbolista professional però abans de això he de treballar molt dur cada dia. No tothom hi pot arribar. I jo tenc molt clar que s’ha de tenir un pla B i el meu pla B és intentar ser periodista esportiu, perquè els estudis són molt importants.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.