David Emiliano Lazarte guanya el Torneig Migjorn d’escacs

David Emiliano Lazarte guanya el Torneig Migjorn d’escacs

El jugador argentí David Emiliano Lazarte es va convertir en el gunayador de la darrera edició del Torneig Migjorn d’escacs que organitza el Club Foment d’Escacs de Campos. Lazarte va sumar 7,5 punts dels 8 possibles. Va guanayr 7 partides i tan sols va cedir unes taules davant la qui fou la segona classificada, Maria Antònia Vicens, que en va fer 6,5.
Els millors campaners varen ser Onofre Veny que va fer 5 punts i va quedar el setè i Miquel Ollers, tretzè amb 4,5 punts.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.